Pagini web, liste de discutii, bloguri si forumuri juridice

Latest Comments

Fanuta Lisman

Uzez de acest prilej pentru a va felicita pe dumneavoastra si pe cei enumerati, pentru faptul ca oferiti si altora, cu multa generozitate, din preaplinul sufletului dumneavoastra.
Descoperind aceste bloguri am prins curaj sa pornesc si eu pe acelasi drum si animata de aceasi dorinta: de a fi si altora utila.
Astfel m-am trezit scriind articole precum Raspunderea civila a magistratilor sau Sa intoarcem armele impotriva magistratilor.
Succes tuturor si putere de munca in activitatile viitoare.

11/11/09 @ 15:10

In response to: Costel Galca - specialist in dreptul muncii

Comment from: Costel Gilca

Costel Gilca

Maestre, ce surpriza placuta!

Esti acelasi om cu suflet mare (nu vreau sa para lauda la lauda, insa meriti cu prisosinta apelativul pe care ti l-am dat: OM CU SUFLET MARE).

07/01/08 @ 13:50
Justin Stefan

Imi pare rau ca nu avem prea multe bloguri legate de lumea juridica. Incerc si eu sa patrund in peisajul virtual cu un blog pe care-l visez de mult, dar nu prea am timp pentru el. Succes pe mai departe!

28/10/07 @ 00:49

In response to: Asociatia Magistratilor din Romania

Comment from: radu octavian

radu octavian

caut zilnic ,saptaminal, lunar,din anul 1993 un articol in care sa apara condamnarea vreunui judecator [magistrat]procuror corupt;.. si spre surprinderea mea …nimic…oare atit de'’ curati'’ si necorupti sint'’ ei'’ce-i pe care cu atita ‘’convingere'’profesionala sint ‘’aparati ‘’de catre doamna viorica costiniu…oare asa sa fie??.doua valize de procese,si sentinte judecatoresti [sentinte definitive si irevocabile atacate si ‘’rearanjate'’[piatra neamt bacaul]….sint o femeie in virsta de 76 de ani locuiesc in p.neamt str titu maiorescu7 bl f 36 ap 4 tel 231296 si ma lupt cu acei ‘’drepti si curati ‘’din anul 1993sa caut dreptatea …stiu eu poate dumnezeu ma va ajuta d-na viorica costiniu….

18/05/07 @ 20:52