Skip to main content

Informatii generale despre legi-internet.ro

Legi-internet.ro este un site de informare despre legislatie si domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei. Nu este un site oficial al nici unei autoritati si nici nu pretinde sa aiba vreo relevanta juridica absoluta.

 

Legi-internet.ro este administrat de Bogdan Manolea din 2001, in timpul sau liber, incercind sa actualizeze cit mai des site-ul si blogul cu informatie utila.

 

Suportul tehnic si gazduirea sunt oferite in mod generos si gratuit de echipa Reea.net, carora le multumesc si pe aceasta cale. Noua versiune a site-ului este facuta pe platforma open-source typo3. iar blogul este dezvoltat din 2004 pe o alta platforma open-source - b2evolution. Le multumesc celor ce au dezvoltat aceste unelte extrem de facile pentru publicarea online.

 

Legi-internet.ro este un proiect de informare publica non-profit despre drept &IT. Cu toate ca imi aduce o sumedenie de benificii si contacte indirecte pentru mine, personal - nu este facut si nu isi doreste a fi un proiect comercial. Tocmai de aceea reclama pe site este limitata la minimum, este neintruziva si deocamdata doar in regim de parteneriat sau catre proiecte pe care le sustin. Toate veniturile obtinute direct din eventuala reclama de pe site vor merge in investitii in carti catre Biblioteca de Drept&IT. Nu pun reclama pe blog.

 

 

Drepturi de autor

Continutului site-ului legi-internet.ro este supus legilor Romaniei cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe. Exista trei tipuri de continut pe site, din punct de vedere al drepturilor de autor:

- continut care nu este protejat de drept de autor - in domeniul public. In aceasta categorie intra textul legilor si al hotaririlor judecatoresti publicate.

- continut protejat de drept de autor, dar licentiat in mod deschis prin licenta Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiții identice 3.0 România Creative Commons .Este vorba in principal de blog, dar si de citeva articole.

- continut protejat prin dreptul de autor unde autorii au toate drepturile rezervate. Este vorba in principal de o parte din articolele scrise de mine, ca si de articolele scrise de alte persoane pentru care am obtinut doar dreptul de a distribui o copie pe Internet prin intermediul legi-internet.ro.

 

Pentru mai multe detalii sau legatura cu autorii unora din articole va rog sa ma contactati la contact at legi-internet.ro.

 

 

Date personale

Acest site nu colecteaza niciun fel de date personale despre dumneavoastra. Nu ne intereseaza acest lucru. De la acest principiu exista 2 exceptii :

A. Pentru abonarea la noutati

- pentru abonarea la blog se foloseste sistemul pus la dispozitie de Feedblitz, care colecteaza adresele de email si trimite actualizarile din blog.

- pentru abonarea la lista de discutii legi-internet, este necesara adresa dvs de email. Sistemul este administrat de yahoogroups, care are acces la adresa dvs de email si trimite informarile de rigoare.

B. Pentru date de trafic.

Folosesc in prezent doar un sisteme externe de analiza a traficului - trafic.ro, in scopuri exclusive de analiza a trendului viziatorilor si fara niciun interes de identificare a utilizatorului. Astfel adresa IP poate fi stocata o perioada limitata de aceste sisteme externe.

 

 

Alte chestiuni

 

Legi-internet.ro incearca sa tina toata informatia actualizata, mai ales legislatia, dar nu putem garanta acest lucru. Pentru o varianta 100% corecta verificati Monitorul Oficial unde au aparut toate actele normative mentionate.

 

De asemenea, este posibil ca sa apare erori sau greseli in unele articole sau insemnari - va rog sa imi dati un email la adresa de contact pentru corecturile de rigoare. In cazul blogului, puteti scrie direct in comentariile fiecarei insemnari.

 

Daca doriti sa imi trimiteti noi articole sau jurisprudenta relevanta in acest domeniu, va multumesc anticipat!

 

Mai multe informatii despre mine gasiti pe pagina de prezentare a autorului.

Pentru contact folositi adresa contact at legi-internet.ro (Pentru a fi sigur ca veti primi si raspuns, va rog aruncati-va o privire si pe insemnarea aceasta).